Feiten over Opleiding Master of HRM onthuldMASTER OF HRM
Met een passende lieden op de juiste plaats wint ons moderne organisatie in onze Hollandse bekende- en diensteneconomie een concurrentieslag. Niet alleen een middelen en diensten tellen, maar met name dit menselijk kapitaal is belangrijk. Het betekent dat er ons grote, strategische rol voor HR kan zijn weggelegd.

DOELGROEP


U dan ook heeft een afgeronde bacheloropleiding op dit gebied met HRM of in een vergelijkbare richting en summier 5 jaar relevante werkervaring. In uw organisatie zit u dan ook op tactisch niveau en uw chef stelt u in staat opdrachten op strategisch niveau te verrichten. Een Master HRM kan zijn absoluut interessant indien u dan ook HR-manager, senior HR-adviseur ofwel beleidsmedewerker bent. Ook zodra u dan ook werkt als (autonoom) consultant kan zijn deze HR Master ons waardevolle investering.

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Bezit u ook niet dit geschikte opleidingsniveau en wilt u zeker deelnemen? Dan doet u ons toelatingsassessment. Bekijk meer aan het assessment of neem contact op betreffende de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend raadgeving.

MANIER VAN WERKEN


Tijdens een Master HRM doet u dan ook kennis op, ontvangt u dan ook inzicht en ontwikkelt u vaardigheden welke u dan ook ingeval strategische en ondernemende HR-professional versterken. U volgt 4 masterclasses waarin u dan ook literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Elke masterclass sluit u hr trainingen af betreffende een individuele opdracht, gericht op uw persoonlijk organisatie.

BUSINESS PROJECT HR MASTER


De integrale toets voor iedere masterclass van die HR master is het oplossen met een bestaand vraagstuk. U zal in groepsverband een HRM-probleem benaderen bij de bedrijf betreffende een met uw hr opleiding post hbo mededeelnemers. Uiteindelijk levert u dan ook een toepasbaar idee op, uiteraard de bedrijf bezit hier regelrecht voordelig van. In een thesisfase betreffende de Master opleiding hr assistent HRM zal u zo’n business vraagstuk autonoom onderzoeken, Opleiding Master of HRM van AvansPlus presenteren en verdedigen. In de thesis komt de strekking betreffende de gehele master aan bod en dit uitgewerkte plan is daadwerkelijk geïmplementeerd in de bedrijf.

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Beleven docenten uit de praktijk en professoren betreffende een aangetoond staat betreffende dienst begeleiden u gedurende de master human resources. Ze uitvoeren de perfecte vertaalslag betreffende wetenschappelijke ontwikkelingen naar gespecialiseerde en praktische vaardigheden en efficiã«nt gedrag. Een literatuur is grotendeels Nederlandstalig, doch ook gedeeltelijk Engelstalig.

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 by PlusCursus on Scribd


**Copyright Cursus Master of HRM van AvansPlus**

RESULTAAT


Na dit afmaken van een Master HRM beschikt u aan relevante kennis en vaardigheden. U dan ook bezit een beroepshouding ontwikkeld waarmee u dan ook op managementniveau succesvol functioneert. U dan ook weet de toegevoegde waarde binnen complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kan u dan ook succesvol implementeren. Uw HR-expertise is efficiënt ingezet om te aankomen tot goedkopere performance betreffende de medewerkers. Zo draagt uw strategisch HRM-beleid perfect bij met de organisatiedoelstellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *